Bałkański Kocioł
Bałkański Kocioł to miejsce dla tych z Państwa, którzy pragną rozsmakować się w kulinarnych specjałach Bałkanów. W menu królują potrawy z grilla: jagnięcina, baranina i owoce morza.
Starając się zachować jak największą autentyczność kuchni bałkańskiej, sprowadziliśmy z Serbii szefa kuchni. Z Serbii przyjechały również przyprawy, dodatki do naszych dań, no i oczywiście serbska rakija. Wina, które serwujemy pochodzą z Chorwacji i Czarnogóry.
Tutaj przeżyjecie Państwo prawdziwą kulinarną przygodę bez potrzeby odbywania dalekich podróży.
Idealne miejsce na spotkania biznesowe, jak i na kolację w gronie przyjaciół, czy rodziny.
Zapraszamy smakoszy i amatorów bałkańskiej atmosfery.
Bałkański Kocioł
al. KEN 88 / U8
(stacja metra Stokłosy)
02-777 Warszawa
tel. 22 245 28 29niedz.- śr. 12.30-22; czw.- sob. 12.30-00
e-mail: balkanskikociol@gmail.com
www.balkanskikociol.pl/
Tagi: bałkańska kuchnia chorwacka kuchnia bośniacka kuchnia